05.12.2014.

GUSTA CORBA - Verica Popovic



Može biti i ručak i večera - Verica Popovic


Skuva se u jednoj serpici domaca pileca supica, u drugoj sherpi jedna manja glavica karfiola iseckana na cvetice i iseckani praziluk ( oko 15-20 minuta kuvanja). Kada se skuvaju karfiol i praziluk procede se i ubace u secko sa piletinom koja se kuvala u supi (mada i ne mora piletina da se koristi, ukusno je i bez), doda soli, bibera, belog luka i zachina po zelji i napravi se gusta masa. Prebaci se nazad u shepru i kutlachom dodaje pileci bujon jedna po jedna kutlacha, dok ne dobijete gustinu po vashoj zelji. I mozeee da se sluzi. Ja sam odgore posula susheni pershun i svezu nanu.



Može biti i ručak i večera - Verica Popovic

Skuva se u jednoj serpici domaca pileca supica, u drugoj sherpi jedna manja glavica karfiola iseckana na cvetice i iseckani praziluk ( oko 15-20 minuta kuvanja). Kada se skuvaju karfiol i praziluk procede se i ubace u secko sa piletinom koja se kuvala u supi (mada i ne mora piletina da se koristi, ukusno je i bez), doda soli, bibera, belog luka i zachina po zelji i napravi se gusta masa. Prebaci se nazad u shepru i kutlachom dodaje pileci bujon jedna po jedna kutlacha, dok ne dobijete gustinu po vashoj zelji. I mozeee da se sluzi. Ja sam odgore posula susheni pershun i svezu nanu.

Нема коментара:

Постави коментар